E-Sigaret

Gezonder roken met een E Sigaret

De beste e-liquids

Zonder e-liquids is elektrisch roken onmogelijk. Deze vloeistoffen zijn als het ware de brandstof voor de e-sigaret en dienen als vervanging voor tabak. Je kan kiezen uit e-liquids met allerlei smaken en nicotinesterktes en zelfs nicotinevrije liquids.

 

VG en PG

VG en PG vormen voor alle e-liquids de basis. VG staat voor plantaardige glycerine en PG voor propyleen glycol. Deze stoffen zorgen voor de dampontwikkeling, smaak en de throathit. Sommige mensen zijn allergisch voor een van beide stoffen. Daarom zijn er ook e-liquids beschikbaar die alleen over één van beide stoffen (dus PG of VG) beschikken. Volgens kenners bestaat een goede liquid uit 50% PG en 50% VG. Voor rokers die willen overstappen op elektrisch roken is het verstandig om een nicotinesterkte te nemen die overeenkomt met het rookgedrag. Voor lichte rokers raden we aan om een nicotinesterkte te kiezen tot 6 mg. De gemiddelde roker heeft voldoende aan 12 mg nicotine per ml en zware rokers raden we aan om voor een liquid te kiezen met 18 mg of meer.

 

Kies voor e-liquids uit de EU

Dampen is natuurlijk nooit 100% gezond maar wel veel minder ongezond dan het roken van traditionele sigaretten. Het is niet voor niets dat longartsen rookverslaafden adviseren om gebruik te maken van de e-sigaret als hulpmiddel om van het roken af te komen. Let er wel op dat je e-liquids koopt die in de EU geproduceerd zijn en ook voldoen aan de veiligheidsnormen die zijn opgesteld door de EU. Van e-liquids buiten de Europese Unie is vaak niet bekend hoe ze geproduceerd zijn.

Luscious (120ml) - VGODDewberry Cream - Kilo

Updated: augustus 24, 2020 — 9:33 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

E-Sigaret © 2020 | Sitemap