E-Sigaret

Gezonder roken met een E Sigaret

De e-sigaret gebruiken om te stoppen met roken

Wil je stoppen met roken en heb je zonder resultaat al verschillende methodes geprobeerd zoals de cold turkey of nicotine pleisters? Dan heb je beste methode nog niet uitgeprobeerd. Stoppen met roken met behulp van een e-sigaret, en ook uit eindelijk stoppen met de e-sigaret.

Jaarlijks kunnen vele duizenden mensen stoppen met roken met behulp van de e-sigaret, 80 procent van de personen die willen stoppen met roken met behulp van de e-sigaret stopt daadwerkelijk en begint ook niet opnieuw met roken. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat het 80 procent van de mensen die proberen te stoppen met roken met behulp van de e-sigaret dat lukt? Dat gaan wij jou uitleggen in dit artikel, ook leggen we jou uit hoe je met een e-sigaret kunt stoppen met roken en ook uit eindelijk de e-sigaret kunt laten liggen.

 

Cold turkey VS e-sigaret
Iemand die rookt doet dat omdat hij of zij verslaafd is aan de nicotine die een sigaret bevat. Als men wil stoppen wordt meestal zonder succes de “Cold turkey” methode gebruikt. (van een op de andere dag stoppen met roken) Vaak werkt deze methode niet of tijdelijk. Je lichaam blijft de behoefte houden aan nicotine en hierdoor is de verleiding groot weer te gaan roken.

Met behulp van een e-sigaret stoppen met roken werkt geheel anders. De hoeveelheid nicotine die een e-sigaret bevat bepaal je geheel zelf naar eigen wens. Hierdoor is het mogelijk structureel over een vooraf voorgenomen periode jouw nicotine gehalte af te bouwen naar 0mg nicotine. Je verlaagd bijvoorbeeld iedere maand de nicotine met 1 mg, zo kan je lichaam geleidelijk aan wennen aan het feit dat het minder nicotine krijgt en dan uit eindelijk bij 0mg nicotine aangekomen kun je de e-sigaret aan de kant leggen. Of je blijft e-liquid dampen zonder nicotine, dat is ook een optie. Dan damp je in feite water met zoetstoffen.

 

Updated: augustus 24, 2020 — 9:08 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

E-Sigaret © 2020 | Sitemap