E-Sigaret

Gezonder roken met een E Sigaret

Kopen van een e-sigaret

e-sigaret-roken

Voordat je nadenkt over het kopen van een e-sigaret, raden we je aan toch nog even op deze pagina te blijven. We informeren je namelijk over de voordelen en het gebruik van e-sigaretten. Op basis daarvan kan je wellicht bepalen hoe je de e-sigaret gaat gebruiken: Is het om gewoon te kunnen blijven ‘roken’ of wil je de elektronische sigaret gebruiken om geleidelijk aan je nicotineverslaving af te bouwen?

 

 

Geen tabak maar e-liquids

esigaret-vullingBen je nog compleet onbekend met elektronisch roken maar wil je binnenkort proberen of dit iets voor jou is? We bereiden je er hier alvast op voor! Want je behoud je rookbeleving (straks meer daarover) en zult geen spijt krijgen van je overstap.

 

E-liquids

Het belangrijkste onderdeel van alle e-sigaretten zijn de e-lekkere-eliquids-kopenliquids. Dit zijn als het ware de vervangers van tabak. Fabrikanten hebben vloeistof ontwikkeld (vaak op basis van natuurlijke materialen) en voegen hier nicotine aan toe. Er vindt geen verbranding plaats maar deze vloeistof wordt verhit, zodat het verdampt. Deze damp adem je vervolgens weer in en zo word je in je nicotinebehoefte voorzien. Als e-roker zal je na je overstap gedurende de eerste dagen merken dat je moet afkicken van bepaalde stoffen die fabrikanten toevoegen aan tabak. Zij voegen allerlei stoffen toe, waaronder glucose (suiker), die je extra verslaafd maken. Van al die schadelijke stoffen kick je dus af. Dat is al meteen gezondheidsvoordeel nummer één!

 

Zelf je nicotinesterkte bepalen

roken-elektrische-pijpMaar de stof waaraan elke roker verslaafd is dat is nicotine. En die stof krijg je gewoon nog binnen als je elektrisch rookt. Je kunt als e-roker kiezen uit allerlei e-liquids van diverse merken. Maar nog belangrijker misschien: Je kunt zelf de nicotinesterkte bepalen. Ben je een verstokte roker? Of juist een hele lichte roker? Kies de e-liquid die bij jouw rookgedrag het beste past. Daarnaast kan je kiezen uit allerlei smaken. Van een aardbeismaak tot een smaak die het meest in de buurt komt van echte tabak.

 

Behoud van je ‘rookbeleving’

Ben je bang dat je het roken gaat missen? Twijfel niet langer! Want schaf je een goede e-sigaret roken-elektrische-sigaretaan (bij voorkeur eentje die je zelf kan navullen), dan ontdek je al snel dat dampen in vrijwel niets van echt roken verschilt. Damp lijkt op echte rook en ook het z.g. ’throat-gevoel’ zal je ervaren. En je blijft nicotine binnen krijgen, waardoor de behoefte aan echte sigaretten als sneeuw voor de zon verdwijnt! Daarnaast is elektrisch roken gezonder en wel tot 10 maal zo goedkoop!

Een e-sigaret kopen is iets wat veel mensen doen die of van het normale roken af willen komen, gezonder willen gaan leven of veel geld willen besparen. Elektrisch roken is 95% minder schadelijk voor de gezondheid, de makkelijkste manier om de nicotine af te bouwen en daarmee te stoppen met roken en bovendien 6x goedkoper dan normaal roken. Een e-sigaret kopen is voor veel dingen de oplossing. De rook stinkt niet dus geen geurtje aan je kleding of lijf!

Updated: augustus 24, 2020 — 9:08 am

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

E-Sigaret © 2020 | Sitemap