E-Sigaret

Gezonder roken met een E Sigaret

Onderhoud elektronische sigaret

Onderhoud elektronische sigaretWanneer je gebruik maakt van een elektronische sigaret, is het belangrijk dat je het apparaat goed onderhoudt. Hoe meer energie je hier in steekt, hoe langer je e sigaret zal mee gaan. En ja! Elke degelijke e sigaret heeft af en toe een onderhoudsbeurt nodig. Maar wat houdt dat juist in?

 

Onderhoud elektronische sigaret

Proper maken container

Je e sigaret clean houden is één van de belangrijkste aspecten die je moet doen wanneer je regelmatig elektrisch rookt. In principe zou je dit elke week moeten doen. Met wat wattenstaafjes je e-liquid container een onderhoud geven, het mondstuk proper maken en de connectieonderdelen proper maken. Gebruik wat alcohol om die viezigheid er af te krijgen.

Temperatuur

Laat je e sigaret nooit in de volle zon liggen vb. achter de venster van je wagen. Maar anderzijds ook nooit in vriestemperaturen in de winter. Dit veranderd de consistentie van je e-liquid en is zeker niet aan te raden voor de batterij. Gebruik desnoods een e sigaret container/box die je speciaal kan aankomen om je elektronische sigaret veilig te bewaren.

Batterij opladen

batterij elektronische sigaret

Batterij elektronische sigaret tijdig opladen

Wacht niet met het opladen van de batterij wanneer deze helemaal leeg is. Wanneer deze nog op 1/4 staat, mag je hem weer opladen. Dit zorgt ook voor een langere levensduur van je batterij. Hierdoor voorkom je ook ongemakken wanneer je een stapje in de wereld zet. Neem eventueel extra batterijen mee die je op voorhand hebt opgeladen.

Gebruik je e sigaret

Gebruik je sigaret ook daadwerkelijk. Dit heeft verschillende voordelen:

  • De batterij gaat langer mee.
  • De e-liquid droogt niet uit of vervalt niet.

Conclusie

Die zijn de belangrijkste onderhoudstaken die je voor een elektrische sigaret dient uit te voeren. Er zijn natuurlijk nog andere zaken maar hiermee kom je als beginner al een heel eind.

Updated: augustus 24, 2020 — 9:08 am

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

E-Sigaret © 2020 | Sitemap