E-Sigaret

Gezonder roken met een E Sigaret

Stop met roken met lasertherapie via Prostop

Een zeer succesvolle manier om voorgoed je rookverslaving achter je te laten en te stoppen met roken, is d.m.v. lasertherapie via Prostop. Een behandeling met laser kan je vergelijken met een acupunctuurbehandeling. Het verschil is echter dat de positieve effecten van lasertherapie wetenschappelijk bewezen zijn. De behandelaar gebruikt een softlaser in plaats van naalden. Veel mensen zijn succesvol gestopt met roken via Prostop. We garanderen jou dat je stoppoging slaagt als je lasertherapie gebruikt. Maar hoe werkt het stoppen met roken doormiddel van lasertherapie nou precies?

Stoppen met roken in 4 uur? Dat kan ook zonder laserbehandeling! Bekijk dit!

 

Lasertherapie: Hoe gaat dit je rookverslaving tegen?

Met lasertherapie richt de therapeut op meerdere posities op het lichaam een laserpen. Daardoor komen er endorfinen vrij. Deze lichaamseigen stof heeft een belangrijk aandeel in de pijnbestrijding maar dit stofje is ook belangrijk voor het geluksgevoel. Belangrijker in dit geval is dat endorfinen het ‘zin hebben in een sigaret’ sterk verminderen. Ook onderdrukt het de ontwenningsverschijnselen na het stoppen met roken. Dat laatste is belangrijk, aangezien ontwenningsverschijnselen de veroorzaker is van een terugval bij veel mensen die gestopt zijn. Heb je minder last van ontwenningsverschijnselen, dan is de kans op succesvol stoppen met het roken vele malen groter. Dat lasertherapie van Prostop een succesvolle methode blijkt om rokers van hun verslaving af te helpen, is al lang en breed bewezen. Zo heeft Dr. M. Breteler, werkzaam bij het Behavioural Science Institute van de Radboud Universiteit te Nijmegen, uitvoerig onderzoek gedaan naar het stoppen met het roken van sigaretten m.b.v. lasertherapie van Prostop. Meer dan 30% van de mensen die willen afkicken van roken slaagt hierin, dankzij deze lasertherapie.

 

Wat kost lasertherapie?

Een laserbehandeling is niet zo duur en toch bewezen effectiever dan de meeste andere therapieën. Voor minder dan €200 krijg je al een behandeling. Inbegrepen is ook een nabehandeling, mits je deze binnen 6 maanden aanvraagt.

 

Vergoeding vanuit aanvullende zorgverzekering

De vergoeding voor stoppen met roken wordt vanuit de aanvullende zorgverzekeringen vergoed. Lasertherapie (in dit geval van Prostop) behoort namelijk tot de z.g. alternatieve zorg. Vanuit de basisverzekering worden dit soort therapieën niet vergoed. Heb je een aanvullende zorgverzekering afgesloten? Informeer dan bij jouw verzekeraar hoe het zit met de vergoedingen voor lasertherapie. De meeste verzekeraars vergoeden tot 75% van de behandelingskosten. In elk geval vergoeden de onderstaande verzekeraars (een gedeelte van) de kosten.

 

  • PWZ Achmea
  • Interpolis Zorgactief
  • Avéro Achmea
  • Zilveren Kruis Achmea
  • OZF Achmea
  • Groene Land Achmea

Lees meer over stoppen met roken en alternatieven

E-Sigaret © 2020 | Sitemap